Afzuigwanden

 

Onze afzuigwanden worden onder andere gebruikt bij spuit- en of schuuractiviteiten (kunststof, steen, polyester, rubber, lak, verf, …). Mogelijk met of zonder aansluitend kanaalwerk. Eventueel met retourplenum of, indien gewenst, voorzien van een geluidsdemper in onder andere de mobiele uitvoering. Ieder formaat is mogelijk!

Wij leveren u de afzuigwant die normaliter is voorzien van de benodigde filtermedia. Uitbreiding hierop is mogelijk met bijvoorbeeld paintstop of een actief koolstof.

Recirculatiesysteem

Ook de afzuigwanden worden tegenwoordig vaak uitgerust met een recirculatiesysteem. De inzet van onder andere watergedragen producten – verf of lijm bijvoorbeeld – maakt dit mogelijk. Desgewenst wordt de installatie uitgevoerd met een kleppenstelsel zodaat u de te verversen lucht zelf in kunt regelen.

Daar waar nodig kunnen wij zelfs rekening houden met een eventueel in de werkplaats aanwezige kraanbaan. Bij onvoldoende ruimte kan dan de luchtafvoer- en / of de luchttoevoerleiding op het dak of zelfs onder de vloer worden geplaatst.

Contacteer ons

PCK BV Stofafzuiging
Slibbroek 35
5081 NR Hilvarenbeek

Bezoek contactpagina

TEL: 003113 5053311
E-MAIL: info@pckbv.nl

Volg ons